Even voorstellen…

Wie ben ik? Ik ben Else Reedijk en ik ben sinds maart 2020 trainee bij Group Moovs. Ik heb een master Management van HR en Verandering gedaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In mijn zoektocht naar een uitdagende, leuke baan is dit traineeship bij Group Moovs op mijn pad gekomen. In deze post deel ik mijn ervaringen.

Waarom heb je gekozen voor dit traineeship?

Om diverse redenen. Ik was op zoek naar een informele organisatie en natuurlijk naar voldoende ontwikkelmogelijkheden. Vanuit mijn studieachtergrond wilde ik aan de slag gaan met duurzame gedragsverandering binnen organisaties. Niet alleen als adviseur, maar ook als procesbegeleider en trainer. Bij Group Moovs kreeg ik de kans om mij op beide vlakken te ontwikkelen. Ook al had ik nog geen enkele ervaring als trainer… spannend en super leerzaam!

Bovendien spreekt de mentaliteit en behulpzaamheid van het team mij zeer aan. Iedereen is altijd bereikbaar om met je mee te denken en, zoals te zien op de foto van ons digitale kerstevent, erggg gezellig!

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Iedere werkdag kan weer compleet anders zijn. Soms geef ik een hele dag training op locatie. Soms besteed ik mijn dag aan het ontwikkelen van leertrajecten. Dan bestaat de dag uit afstemmomenten met klanten en het uitwerken van creatieve leeroplossingen. Daarnaast benader ik potentiële nieuwe klanten en stel ik offertes voor hen op.

De afgelopen maanden werkte ik natuurlijk veel online, maar gelukkig sinds kort ook weer steeds vaker op locatie en in ons prachtige, nieuwe kantoor in de Pijp, in Amsterdam!

Hoe bevalt de combinatie tussen leren en werken?

Heel goed! Als trainee aan de slag gaan bij Group Moovs betekent in korte tijd heel veel leren. Niet alleen door veel projecten te zien, maar ook door training en cursussen. Zo heb ik naast allerlei verschillende projecten (van start-ups tot publieke instellingen), ook een leergang Onderwijskundig ontwerpen en ontwikkelen mogen volgen.

Ook interesse in dit traineeship?

Contact Debora van Wely

E-mail: d.vanwely@moovs.nl