Learning Experience Designer
Job description

Weet jij alles van leren? Maak jij de mooiste infographics, microlearnings en visuals? Schrijf je vlot, actief en foutloos? En werk je graag samen met een team mega enthousiaste professionals?

Dan zoeken wij jou!

Savant Learning Partners is hét kantoor voor alle opleidingskundige vraagstukken voor onze mooie klanten. Savant Learning Partners is onderdeel van Group Moovs. Wij zijn een team energieke en leergierige professionals. Vanuit onze prachtige kantoor in de Pijp in Amsterdam en een kantoor in Utrecht, ondersteunen we onze klanten met maatwerk leerinterventies.

Word jij onderdeel van ons team?

We zoeken:

  • Onmiskenbare passie voor leren
  • HBO opleidingskundige of een equivalent
  • Oog voor detail
  • Handig met verschillende software
  • Schrijft vlot, actief en foutloos
  • Spreekt Nederlands en Engels
  • Nieuwsgierig, leergierig en proactief

Door onderdeel te worden van ons kantoor word je ondergedompeld in een krachtige en ondernemende cultuur, waar jouw ontwikkeling centraal staat. We geven aandacht aan jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gecoacht door Master trainers op verschillende topics en krijgt – naast goede voorwaarden en salaris – de leergang opleidingskundig ontwerp & ontwikkelen van ons.

Over Savant Learning Partners

Wij zijn Savant Learning Partners, een onderwijskundig adviesbureau met een team nieuwsgierige professionals waar de energie vanaf spat. Ons team bestaat uit 13 L&D Consultants die maatwerk leer- en opleidingstrajecten ontwerpen en ontwikkelen en organisaties begeleiden en adviseren bij ontwikkelvraagstukken.

Savant biedt haar opdrachtgevers een breed scala aan producten en diensten: opleidingskundige advisering, ontwerp van (blended) leertrajecten, leermaterialen ontwikkelen, trainingen en procesbegeleiding, projectmanagement en interim-werkzaamheden.

Savant Learning Partners is onderdeel van Group Moovs. 

Ben je benieuwd om meer te lezen over Savant Learning Partners? Kijk dan op onze website.

Over jou:

Je hebt met je HBO Opleidingskunde diploma op zak een sterke drive om concrete leerproducten te maken. Met jouw passie voor leren sluit je naadloos aan bij verschillende doelgroepen in diverse contexten. Je hebt oog voor detail, schijft vlot, actief en foutloos in zowel het Nederlands als in het Engels. Door je nieuwsgierigheid, leergierigheid en proactieve houding, weet jij klanten te verrassen met innovatieve, goed uitziende, en vooral effectieve leerinterventies. Je maakt infographics, korte e-learningmodules, ten-swipes, animaties, didactische visuals en meer.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven?

Dan werken we graag samen met jou aan ons succes!

Stuur je CV en een motivatievideo naar Roosje Boom-van Gelder

via r.boom-vangelder@moovs.nl